Verkoopmedewerker Vis

Netherlands/South-Holland - Wateringen

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel. Als fulltime of parttime vakmedewerker in de vestiging draag jij hier direct aan bij. Heb jij een passie voor food en krijg je energie van het helpen van klanten? Weet je wat er van een horeca-, winkel-, of verkoopmedewerker gevraagd wordt en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.

Als vakmedewerker ken jij de producten waarmee je werkt. Je beantwoordt met plezier de vragen van klanten, geeft advies en vertelt het verhaal hierachter. Meedenken doe je met liefde. Bovendien zet je graag een stap extra om klanten een goede oplossing te bieden. Je snapt dat de presentatie van producten belangrijk is. Als vakmedewerker leer je ontzettend veel en heb je veel mogelijkheden om door te groeien.

Wat ga je doen?
Jij voert met passie voor onze producten het vlekkenplan uit en zorgt zo voor een aantrekkelijke presentatie van de afdeling. Je adviseert klanten en leert hierbij zelf ook steeds meer over ons mooie assortiment. Door producten te combineren verras je klanten met oplossingen die hun verwachtingen overtreffen. Je bewaakt continu de kwaliteit van producten en de uitstraling van de afdeling. Met jouw gastvrije houding verover jij het hart van klanten. Hierbij voel je precies aan wanneer zij advies willen en wanneer niet.

Jou zoeken we
Gastvrijheid zit in jouw DNA. Jij geniet van het contact met klanten en je bent dé reden dat zij nog eens terugkomen. Klanten verrassen met de beste oplossing: daar ga je voor. Je bent creatief en kunt goed samenwerken. Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau en hebt kennis van de producten in jouw expertisegebied. Deze kennis wil je bovendien graag verder uitbreiden. Vakmedewerker bij Makro is de perfecte volgende stap in je loopbaan, zeker als je eerder als horecamedewerker, winkelmedewerker of verkoopmedewerker hebt gewerkt.
Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met vis fileren en met werken in een viskraam, viswinkel, op de visafslag, of als kok. Tot slot ben je minimaal 12 en 36 uur per week beschikbaar en overdag, ’s avonds en in het weekend flexibel inzetbaar.

Makro Food Academy
Makro helpt jou graag op weg om dé specialist binnen jouw vakgebied te worden.
Bij de Makro Food Academy investeren we voortdurend in je ontwikkeling door bijvoorbeeld masterclasses, e-learnings en specialistendagen. Beschik je nog niet over een SVO diploma? Ook het halen van een SVO-vakopleiding behoort tot de mogelijkheden.

Dáárom werken bij Makro

  • Een kijkje achter de schermen bij een groot, internationaal bedrijf.
  • Werken met een heel diverse en unieke groep klanten.
  • Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioen- en mogelijke bonusregeling.
  • Met jouw personeelspas met korting groots inkopen doen bij Makro.
  • Collectieve VGZ-zorgverzekering met interessante kortingen.
  • Van vestigingsmanager tot vakantiekracht: bij Makro is iedereen onderdeel van het team.
  • Flexibele werktijden waarbij je zelf invloed hebt op wanneer je werkt. Parttime of fulltime: bij Makro is het beide mogelijk.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor.


Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro
Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.

Deze vacature staat ook intern uit, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Een check in het FAD (Fraude Aanpak Detailhandel) register kan een onderdeel van de selectieprocedure zijn.