Digital Sales Specialist

Netherlands/North-Holland - Amsterdam

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel. Als Digital Sales Specialist  op ons hoofdkantoor draag jij hier direct aan bij. Wil jij ons helpen met het adviseren over en verkopen van onze digitale oplossingen van DISH? DISH staat voor Digital Innovations and Solutions for Hospitality en biedt bijvoorbeeld een website en reserveringssysteem voor onze Horeca klanten. Zorg jij ervoor dat met DISH onze ondernemers hun klanten goed en kosten efficiënt kunnen bereiken en bedienen? En zorg jij hierbij voor sturing én enthousiasme? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.

Als Digital Sales Specialist  ben je onderdeel van de afdeling Digital en zorg jij er met je collega voor dat DISH onder de aandacht van onze ondernemers wordt gebracht.

Wat ga je doen
Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de digitale oplossingen van DISH. Dit kunnen zowel bestaande als potentiele Makro klanten zijn. Je zorgt ervoor dat de Horeca accountmanagers ook de juiste kennis hebben, zodat zij enthousiast DISH onder de aandacht van hun klanten kunnen brengen. Je bezoekt (potentiele) klanten en neemt deel aan beurzen. Ook zorg je voor het lokaliseren van de DISH oplossingen, en overleg je met internationale collega’s over nieuwe functionaliteiten en werk je mee aan de introductie van nieuwe tools. Door het doen van marktonderzoek, verzamelen van data en het analyseren hiervan weet jij wat er omgaat in de markt en kun je aan de hand hiervan aanbevelingen doen aan de Head of Digital. Natuurlijk zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Je vindt het dan ook leuk om je vakkennis hoog te houden.

Jou zoeken we
We komen graag met je in contact als je HBO/WO werk- en denkniveau hebt en minimaal 3 jaar ervaring in een digitale functie. Je hebt B2B sales ervaring, bij voorkeur richting horeca of hospitality. Je weet je omgeving te motiveren, bent kwaliteitsgericht en gaat voor het resultaat. Je commerciële drive is hoog. Je bent een uitstekende gesprekspartner omdat je naast je commerciële kwaliteiten ook je vakkennis op het gebied van Digital kunt inzetten om onze klanten van de juiste informatie te voorzien.


Dáárom werken bij Makro

  • Meebouwen aan Makro van de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om écht een verschil te maken.
  • Samenwerken met een gedreven, ondernemende en diverse club mensen. 
  • Mako is onderdeel van een grote internationale moederorganisatie: METRO AG. Één van de grootste en belangrijkste retail- en foodservice bedrijven ter wereld.
  • De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Hierdoor krijg je snel dingen voor elkaar en kun je echt iets betekenen.
  • Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling en personeelskorting.
  • Veel kansen om groots te groeien - zowel professioneel als persoonlijk.
  • Uitstekend bedrijfsrestaurant waar je zelfs warme maaltijden voor thuis kunt bestellen.

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro
Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.