Afdelingsassistent Preparation

Netherlands/South-Holland - Delft

Een team aansturen? Doe het groots! Makro biedt jou de mogelijkheid om echt iets te betekenen voor onze klanten én je collega’s. Krijg jij energie van samenwerken, mooie resultaten boeken en klanten de allerbeste service bieden? Dan zoeken wij jou.

 

Als afdelingsassistent bij Makro is het mede jouw verantwoordelijkheid dat op de afdeling alles op rolletjes loopt. Je verrast klanten met de allerbeste service en zorgt dat alles er piekfijn uitziet. Samen met je team realiseer je de (omzet)doelstellingen.

Wat ga je doen?
Makro is een groot bedrijf met grootse doelen. Als afdelingsassistent draag jij hier direct aan bij. Samen met de afdelingsmanager stuur je het team van de afdeling aan. Je adviseert klanten, ondersteunt collega’s en zorgt voor een goede voorraad en commerciële presentaties. Zo boek je topresultaten.

Jou zoeken we
Jij hebt een retail- of horecahart. Tevreden klanten én teamleden: daar ga je voor. Jij bent resultaatgericht, een kei in plannen en neemt graag de leiding. Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en twee tot drie jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen de retail. Tot slot ben je [INVULLEN] uur per week inzetbaar.

Dáárom werken bij Makro 

  • Een kijkje achter de schermen bij een groot, internationaal bedrijf 
  • Een goed salaris, pensioen- en mogelijke bonusregeling
  • Met korting groots inkopen kunnen doen bij Makro dankzij jouw personeelspas.
  • Collectieve VGZ zorgverzekering met interessante kortingen
  • Van vestigingsmanager tot vakantiekracht, bij Makro is iedereen onderdeel van het team
  • Flexibele werktijden en zelf invloed op wanneer je werkt
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor 

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro

Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.

Deze vacature staat ook intern uit, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Een check in het FAD (Fraude Aanpak Detailhandel) register kan een onderdeel van de selectieprocedure zijn.