Stage Horeca Events & Marketing

Netherlands/North-Holland - Amsterdam

Als stagiair ben je bij ons vanaf dag één onderdeel van het Makro Horeca team, dat verantwoordelijk is voor de horeca strategie binnen Makro. Dit team houdt zich mede bezig met ontwikkelen en definiëren van het juiste prijsbeleid, assortiment en marketingactiviteiten.


Jouw stage bij Makro:
Om de vele verschillende projecten gaande te houden zijn wij op zoek naar ondersteuning binnen ons team op het gebied van marketing. Je gaat helpen bij de dagelijkse taken, maar ook werken aan je eigen specifieke opdrachten. Naast actief onderdeel zijn van het team krijg je natuurlijk ook alle ruimte om je eigen opdracht onder begeleiding vorm te geven en uit te voeren.

 

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Event strategie voor Horeca naar het volgende niveau tillen
 • Bewaker van de Horeca eventplanning
 • Ontwikkelen van concept en organiseren van landelijke Horeca beurzen
 • Contact met leveranciers en partners om hen te begeleiden in het event proces
 • Ontwikkelen van marketing communicatie voor events & beurzen
 • Meedenken over de creatieve invulling van (nieuwe) campagnes


Jouw kwaliteiten:

 • Relevante HBO/WO opleiding, bij voorkeur een studie met insteek: marketing, event management of hotelschool
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met Horeca
 • Goede kennis van Word, Excel is een pre
 • Zelfstandig, ondernemend en nauwkeurig

 

Wij bieden:

Een interessante stage in een enthousiast en ervaren team, waar je veel leert van zowel de praktijk als de theorie. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en kom je terecht in een organisatie die volop kansen biedt! Zo kun je jezelf aansluiten bij jong makro, onderdeel van MAKRO NL en verantwoordelijk voor het organiseren van vak inhoudelijke trips tot aan gezellige vrijmibo’s. Tot slot bieden wij niet alleen een stagevergoeding, maar ontvang je van ons ook je eigen Makro pas met 10% personeelskorting.

Hoe verder:

Als je interesse hebt in deze dynamische stageplek dan ontvangen wij graag jouw C.V. en een korte motivatiebrief via de ''Solliciteer'' button. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als je in de tussentijd nog een vraag hebt over deze stage, dan kan je die sturen naar: Julie.louwhoff@makro.nl

Over Makro:

Makro is onderdeel van een beursgenoteerd internationaal handels- en dienstenbedrijf (Metro Group), met meer dan 750 Cash & Carry vestigingen in 26 landen. Makro is al bijna 50 jaar toonaangevend als groothandel in Nederland. Ontwikkeling is bij ons key voor een stabiele toekomst. Met meer dan 17 vestigingen en ruim 3800 medewerkers is Makro partner voor ondernemend Nederland. Een compleet food en non-food assortiment is beschikbaar voor de zaak en thuis.

Doe het Groots. Doe het Makro.