medewerker user service

Netherlands/North-Holland - Amsterdam

MEDEWERKER USER SERVICE

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel. Als medewerker user service op ons hoofdkantoor draag jij hier direct aan bij. Wil jij als 1ste lijns support IT-gerelateerde tickets vastleggen en oplossen / uitvoeren van vanuit welk communicatiekanaal dan ook, waardoor de medewerkers van Makro hun werkzaamheden (blijven) uitvoeren? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.

De functie van medewerker user service is gesitueerd binnen de afdeling IT.

Wat ga je doen
Je treedt op als 1ste lijns aanspreekpunt bij IT-gerelateerde zaken binnen geheel Makro Nederland (hoofdkantoor, winkels, REMO, RTO en Kerstpakketten)

Alle IT-gerelateerde vragen / opmerkingen / incidenten / …komen bij jou binnen met als doel om de indiener zo snel mogelijk weer verder te laten werken. Tevens nieuwe medewerkers aan de slag laten gaan met een nieuw ingespoelde Digitale Werkplek. Ontlasten van de 2e en 3e lijn support door zoveel mogelijk tickets zelf af te kunnen handelen.

 

Jou zoeken we
MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde MBO-opleiding (niveau 3 of 4) in de richting IT)

  1. hebt minimaal 2 jaar ervaring, bij voorkeur op een IT support afdeling waarvan minimaal 1 jaar ervaring met werken met applicaties (waaronder Windows en Office365), en hardware (laptops, tablets, smartphones) is een pré. Kennis van en ervaring met retail / wholesale is een pré en goede beheersing van de Engelse taal, Duits ook.

 

  1. vinden we belangrijk?
  • Je kunt goed structuur aanbrengen, doorvoeren en vasthouden in de dagelijkse gang van zaken.
  • Je bent In staat zijn om effectief contact te leggen met anderen. Belangrijke informatie op kunnen pikken uit mondelinge communicatie; doorvragen ter verduidelijking.
  • Je bent erop gericht zijn anderen te ondersteunen in hun doelen.

Dáárom werken bij Makro

 • Meebouwen aan Makro van de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om écht een verschil te maken.
 • Samenwerken met een gedreven, ondernemende en diverse club mensen.
 • Makro is onderdeel van een grote internationale moederorganisatie: METRO AG. Één van de grootste en belangrijkste retail- en foodservice bedrijven ter wereld.
 • De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Hierdoor krijg je snel dingen voor elkaar en kun je echt iets betekenen.
 • Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling en personeelskorting 10%.
 • Veel kansen om groots te groeien - zowel professioneel als persoonlijk.
 • Uitstekend bedrijfsrestaurant waar je zelfs warme maaltijden voor thuis kunt meenemen.
 • Hybride werken

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro
Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken.

Doe het groots. Doe het Makro