Medewerker Technischedienst

Netherlands/South-Holland - Barendrecht

Goede service bieden? De beste service bieden! Makro biedt jou GROOTSE mogelijkheden. Een mooi salaris, leuk werk en fijne collega’s. Lijkt het jou geweldig om onze klanten en collega’s de allerbeste service te bieden, zodat zij onze vestiging met een glimlach binnenkomen én verlaten? Dan zoeken wij jou.
 

Wat ga je doen?
De eerste indruk van onze winkel begint voor de klant al op het parkeerterrein. Jij zorgt ervoor dat alles binnen en buiten de vestiging voor elkaar is. Je bent aanspreekpunt voor collega’s voor vragen, storingen, wettelijke procedures en wensen op het gebied van facilitaire zaken. Je zet zaken door naar leveranciers of ons Hoofdkantoor. Kun je het zelf oplossen? Dan is dat helemaal top! Je werkt met de aangestelde budgetten en binnen wet en regelgeving en Metro richtlijnen. Je ondersteunt een veilige en duurzame bedrijfsvoering.

Je rapporteert aan de Coördinator Interne Dienst die meerdere vestigingen beheert.

 

Jou zoeken we
Je bent servicegericht, zowel naar klanten, collega’s, leveranciers en ons hoofdkantoor. Je steekt graag je handen uit de mouwen en denkt GROOTS, in mogelijkheden en oplossingen. Je bent kostenbewust en zoekt altijd naar duurzame oplossingen. Je hebt affiniteit met computers en digitalisering. Tot slot ben je 36 per week beschikbaar en flexibel inzetbaar en ben je bereid om consignatiediensten te draaien.

Dáárom werken bij Makro

  • Een goed salaris, personeelskorting en interessante vergoedingen wanneer je onregelmatig en op zon- en feestdagen werkt
  • Van vestigingsmanager tot vakantiekracht, bij Makro is iedereen onderdeel van het team
  • Flexibele werktijden en zelf invloed op wanneer je werkt
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor.
  • Een hoogwerker certificaat en/of heftruck certificaat is een pre. Makro investeert anders graag in jouw certificaat.  

 

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro
Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.

Deze vacature staat ook intern uit, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Een check in het FAD (Fraude Aanpak Detailhandel) register kan een onderdeel van de selectieprocedure zijn.

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro
Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.

 

Deze vacature staat ook intern uit, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

 

Een check in het FAD (Fraude Aanpak Detailhandel) register kan een onderdeel van de selectieprocedure zijn.