Vaktechnisch medewerker

Belgium/Flemish-Brabant - Machelen
Makro Cash & Carry Belgium is 15 keer op rij gecertificeerd als Top Employer!

In België werken ongeveer 2.500 mensen bij Makro of Metro, verspreid over 17 winkels en ons hoofdkantoor. In Makro is elke particulier welkom en kan hij/zij het grootste aanbod in food en non-food vinden. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca. Wereldwijd stelt de Metro Group niet minder dan 110.000 collega’s tewerk. 

Wat je achtergrond ook is, Makro/Metro biedt je een pak kansen om te groeien. Ons jobaanbod is dan ook enorm gevarieerd. We kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

Bij Makro/Metro hechten we veel belang aan de ontwikkeling en betrokkenheid van onze mensen. Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. Daarom investeren we permanent in training en ontwikkeling.

Je functie
Samen met de afdelingschef beheer je de afdeling DIY. Dat betekent de rekken aanvullen, de goederen aantrekkelijk presenteren, prijsbebakening, bestellingen plaatsen, het voorraadniveau bewaken en klanten helpen.

Je werkt in team.

 

Je profiel

Opleidingsniveau hoger secundair of gelijkwaardig door ervaring

Uitermate commercieel en klantgericht ingesteld

Je staat klanten te woord met advies

Administratief accuraat

Zin voor verantwoordelijkheid en orde

Kennis van het assortiment is een pluspunt

Klantvriendelijk, contactvaardig

Bereid om in een wisselend uurrooster te werken (5 dagen per week tussen 06.00 en 20.30 uur, op vrijdag tot 21u30), ook op zaterdag.

Ons aanbod

Deeltijds contract van 30 u/w

Een betrekking in een sterke, stabiele internationale groep. Ontplooiingsmogelijkheden binnen een dynamische omgeving. Een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen.