FSD Area Manager Noord/Oost Nederland

Netherlands

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel. Als Area Manager van onze Horeca Sales Force draag jij hier direct aan bij. Ben jij commercieel sterk en gepassioneerd over Sales? Én wil jij ons met jouw kennis en ervaring helpen om de ambitieuze groeidoelstellingen van onze Horeca Bezorgservice te realiseren in Noord/Oost Nederland? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.

 

Als Area Manager stuur jij onze accountmanagers aan in de regio Noord/Oost Nederland.
Je bent eindverantwoordelijk voor de accounts en de te behalen doelen binnen deze regio. Met jouw uitstekende sales vaardigheden en management skills weet jij een duurzame relatie op te bouwen met interne én externe stakeholders en jouw accountmanagers naar een hoger niveau te helpen.

 

Wat ga je doen?
Jij kent onze visie en strategie en weet dit door te vertalen naar uit te voeren actieplannen. Je coacht en begeleid onze accountmanagers en bent in staat om jouw sales vaardigheden op een effectieve manier over te brengen op andere mensen. Je draagt zorg voor op het oplossen van geëscaleerde klachten en bent gedreven om het Makro imago binnen de Horeca branche te versterken. Je denkt procesmatig en stelt alle tools en middelen beschikbaar die de accountmanagers nodig hebben om hun werk goed uit te voeren. Daarbij weet je dit ook goed af te stemmen met interne stakeholders en ben je een sparringpartner voor de operatie. Tot slot ben je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en weet je in te spelen op actualiteiten.

 

Jou zoeken we
Jij houdt van aanpakken. Tevreden klanten en goede resultaten: daar ga je voor. Je denkt groots, in oplossingen en mogelijkheden. Om het werk succesvol uit te kunnen voeren zijn jouw sales- en contactvaardigheden onmisbaar. Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om onze strategie door te vertalen naar verkoopactiviteiten in het veld. Je hebt ervaring met CRM en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je hebt zeker 5 jaar ervaring in accountmanagement en 2 jaar als leidinggevende.

Dáárom werken bij Makro

  • Meebouwen aan Makro van de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om écht een verschil te maken.
  • Samenwerken met een gedreven, ondernemende en diverse club mensen. 
  • Makro is onderdeel van een grote internationale moederorganisatie: METRO AG. Één van de grootste en belangrijkste retail- en foodservice bedrijven ter wereld.
  • De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Hierdoor krijg je snel dingen voor elkaar en kun je echt iets betekenen.
  • Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling en 10% personeelskorting.
  • Veel kansen om groots te groeien - zowel professioneel als persoonlijk.

 

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro

Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.