Horeca Account manager (med/sr)

Netherlands

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel. Als accountmanager op ons hoofdkantoor draag jij hier direct aan bij.
Heb jij commerciële skills, ben je een echte relatiebouw(st)er en wil jij bijdragen aan de groei van duurzame en winstgevende samenwerkingen voor Makro? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.

 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager bij Makro ben je binnen jouw gebied de sales & relatie specialist binnen de Horeca Bezorgservice markt. Een impactrijke rol, want door jou sluiten horeca- en catering ondernemers met een delivery behoefte zich wel of niet aan bij Makro. Je analyseert de (potentiële) klanten en kijkt naar de behoeften om vervolgens met een zelfgemaakte planning de klant op locatie te bezoeken (70%). Met jouw enthousiasme en kennis weet jij ze te overtuigen om het productportfolio uit te breiden en een duurzame relatie op te bouwen.

 

Verantwoordelijkheden

  • Je beheert je eigen klantenportfolio, waardoor je zowel retentie als acquisitie doet;
  • Je bouwt duurzame relaties op om de efficiëntie en winstgevendheid te verbeteren;
  • Je werkt strategisch door het opstellen van accountplannen;
  • In samenwerking met Sales Support afspraken plannen bij je klanten en prospects;
  • Je inventariseert leads en doet koude acquisitie.

 

Profiel

  • Commercieel en communicatief;
  • Medior level: Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in een commerciële functie;
  • Senior level: Je hebt 5+ jaar werkervaring in een commerciële functie;
  • Ervaring in Food service of vergelijkbaar is een pre;
  • Ervaring met CRM.

DÁÁROM WERKEN BIJ MAKRO

Indien jij onze nieuwe accountmanagers FSD wordt, ontvang jij van ons een passend arbeidsvoorwaardenpakket met bonusstructuur, pensioenregeling en personeelskorting.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een leaseauto, telefoon, representatiekosten en 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur).

Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Maar misschien nog belangrijker: je komt terecht in een internationale organisatie; Makro is onderdeel van een grote internationale moederorganisatie: METRO AG. Één van de grootste en belangrijkste retail- en foodservice bedrijven ter wereld.

Meebouwen aan Makro van de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om écht een verschil te maken.

Samenwerken met een gedreven, ondernemende en diverse club mensen.

Uitstekend bedrijfsrestaurant waar je zelfs warme maaltijden voor thuis kunt meenemen.

 

HEEL ONDERNEMEND NEDERLAND KAN REKENEN OP MAKRO

Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken.

DOE HET GROOTS. DOE HET MAKRO.