Visual Merchandiser

Netherlands/South-Holland - Barendrecht

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel. Als visual merchandiser in de vestiging draag jij hier direct aan bij. Ben jij creatief en wil jij ons helpen om ons food-  en non-foodassortiment aantrekkelijk te presenteren? Heb jij gevoel voor styling en mode en een passie voor de detailhandel en food? En zitten gastvrijheid en servicegerichtheid in jouw genen? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.

Als visual merchandiser zorg jij voor focus op de presentatie van het totale assortiment van de winkel. Jij bent onderdeel van het salesteam van één van onze zeventien vestigingen. Samen met je collega’s werk je aan de verkoopkracht van de vestiging. Door een juiste vertaling van assortiment, thema’s en folders, vakbekwame medewerkers en een goede inrichting veroveren jullie het hart van de klant.

Wat ga je doen?
Jij houdt je bezig met de uitstraling van de gehele winkel. Je bekijkt de vestiging door de ogen van de klant, verbindt assortimentsgroepen en zorgt zo voor een aantrekkelijke presentatie die alle zintuigen prikkelt. Je geniet van het vertalen van thema’s, folders, assortimenten en categorieplannen naar concrete presentatieplannen. Hierbij heb je ook oog voor het lokale aspect. Samen met de afdelingen Marketing en Commercie stuur, coach en inspireer je het team bij het creëren van productpresentaties en -demonstraties. Om onze mooie producten een podium te bieden en klanten extra te verrassen, organiseer je evenementen en proeverijen.

Jou zoeken we
Jij hebt een passie voor food en voor het helpen van klanten. En je bent creatief. Door jouw gastvrije en servicegerichte manier van werken ben je dé reden dat klanten nog eens terugkomen. Maar je bent ook resultaatgericht en weet hoe je klanten moet overtuigen. En bovenal weet je precies hoe je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van ons assortiment. Dit doe je met creativiteit, discipline en in samenwerking met je collega’s. Jij neemt hier in het voortouw. Je hebt mbo+ of hbo werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in visual merchandising. Kom je uit de wereld van de styling of detailhandel, dan spreekt ons dat erg aan.
Tot slot ben je 40 uur per week beschikbaar en overdag, ’s avonds en in het weekend flexibel inzetbaar

Dáárom werken bij Makro

  • Een kijkje achter de schermen bij een groot, internationaal bedrijf.
  • Werken met een heel diverse en unieke groep klanten.
  • Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioen- en mogelijke bonusregeling.
  • Met jouw personeelspas met korting groots inkopen doen bij Makro.
  • Collectieve VGZ-zorgverzekering met interessante kortingen.
  • Van vestigingsmanager tot vakantiekracht: bij Makro is iedereen onderdeel van het team.
  • Flexibele werktijden waarbij je zelf invloed hebt op wanneer je werkt.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor.

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro
Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.

Deze vacature staat ook intern uit, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Een check in het FAD (Fraude Aanpak Detailhandel) register kan een onderdeel van de selectieprocedure zijn.