Medewerk(st)er Personeelskantine/Restaurant

Netherlands/Gelderland - Duiven

Een passie voor horeca? Makro biedt jou grootse mogelijkheden. Een mooi salaris, leuk werk en fijne collega’s. Lijkt het jou geweldig om gasten de allerbeste service te bieden, zodat zij ons zelfbedieningsrestaurant met een glimlach verlaten? Dan zoeken wij jou.

Als medewerker Personeelskantine/Restaurant bij Makro maak je deel uit van een open, enthousiast en ondernemend team. Samen verras je gasten met de allerbeste service. Een vriendelijke, hygiënische en efficiënte service verlening aan de gasten en een glimlach op het gezicht van de klant: daar ga jij voor.

Wat ga je doen?
Je bereid gerechten en zorgt ervoor dat de balie er netjes en gevuld bij staat. Je begroet gasten met een glimlach en zorgt ervoor dat de gast snel kan kiezen uit één van onze verse gerechten. Natuurlijk werk je volgens de voedselveiligheid en HACCP richtlijnen. Verder los je eventuele problemen op en ben je verantwoordelijk voor een efficiënte afhandeling van het betalingsproces.

Jou zoeken we
Jij hebt een horecahart. Je bent communicatief sterk en denkt groots, in mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard ben je behulpzaam en klantgericht ingesteld. Het is een pré als je werkervaring hebt opgedaan in de horeca. Tot slot ben je zo'm 24 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als in roulatie in het weekend.

Dáárom werken bij Makro

 

 

  • Een kijkje achter de schermen bij een groot, internationaal bedrijf

  • Een goed salaris, personeelskorting en interessante vergoedingen wanneer je onregelmatig en op zon- en feestdagen werkt
  • Van vestigingsmanager tot vakantiekracht, bij Makro is iedereen onderdeel van het team
  • Flexibele werktijden en zelf invloed op wanneer je werkt
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro
Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken.
Doe het groots. Doe het Makro.

 

Deze vacature staat ook intern uit, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

 

Een check in het FAD (Fraude Aanpak Detailhandel) register kan een onderdeel van de selectieprocedure zijn.