Commercial Category Assistant Soft/Textiles

Netherlands/North-Holland - Amsterdam

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel.  
Als Commercial Category Assistant herenmode en ondermode (m/v/x) op ons hoofdkantoor draag jij hier direct aan bij. Kom jij jouw passie en commerciële inzicht bij ons inzetten? Ben jij een echte teamplayer? En ga jij alleen voor het beste resultaat? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.
 

Als Commercial Category Assistant Soft geef jij commerciële ondersteuning aan het team herenmode en ondermode. Voor dit uitdagende pakket kun jij, afhankelijk van je werkervaring, onder begeleiding van de senior category manager ondersteunen bij het inkoopproces, promoproces, samenwerking met leveranciers, contractproces en diverse algemene taken voor de afdeling. 

Wat ga je doen?  
Je helpt bij het voorbereiden en uitvoeren van de inkoopafspraken. Je regelt het promopromes inclusief de monsters die nodig zijn voor fotografie en de verwerking daarvan. Het invoeren en bijwerken van gegevens is belangrijk voor totstandkoming van de juiste analyses. Je zorgt ook voor de indelingen naar de winkels. Je verzamelt financiële gegevens voor forecasting en planning. Sta je stevig in je schoenen voor onderhandelingen met leveranciers dan zal je daar vrijheid in krijgen. Ten slotte werk je het eindresultaat van de onderhandelingen en inkoopafspraken met leveranciers uit en documenteert deze. Je denkt mee hoe de herenmode en ondermode mee kunnen gaan in de strategie van Makro. 

Jou zoeken we

Jij houdt van aanpakken en bent een kei in administratie, onderhoudt contacten en kunt goed meerdere ballen in de lucht houden. Je laat je niet uit het veld slaan door onverwachte wendingen en je zorgt dat je werk altijd op orde is. Je denkt groots, commercieel, in oplossingen en mogelijkheden. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met mode.

 

Jouw ideeën kunnen echt een verschil maken en daardoor bouw je mee aan de Makro van de toekomst. Je werkt efficiënt en gestructureerd. Natuurlijk ben je stressbestendig. Je durft keuzes te maken, staat open voor feedback en bent bereid om te leren van je collega’s.

Je hebt hbo werk- en denkniveau en al enige ervaring in een commerciële omgeving.

Jouw Nederlands en Engels zijn uitstekend.

Waarom zou je deze uitdaging aannemen?

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid dus volop kansen om te ontwikkelen en te groeien, dat kan op den duur ook internationaal. Makro maakt deel uit van Metro AG; een grote, internationale speler in de food business.

Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, een collectieve VGZ-zorgverzekering met interessante kortingen en een leeftijdsgebonden pensioen.

Flexibele werktijden waarbij je zelf invloed hebt op wanneer en waar je werkt.

Investering in jouw talent door middel van coaching, in-house opleidingen,

Een leuke werksfeer waarin naast hard werken en leren ook tijd is voor ontspanning zoals de young-makro bijeenkomsten, onze maandelijkse borrel en het bezoeken van leveranciers en vakbeurzen.

Met jouw personeelspas met 10% korting kun je groots inkopen bij Makro.

Van de board tot de vakantiekrachten: bij Makro is iedereen onderdeel van het team.

 

 

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro

Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod voor de juiste prijs bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service en continu vernieuwende oplossingen bedenken.

Doe het groots. Doe het Makro.